ZIDNE LAMPE

Pri uređivanju enterijera, raspored osvetljenja uvek zahteva posebnu pažnju. Svaka prostorija u zavisnosti od funkcije zahteva drugačije osvetljenje.

Prvobitno kreirane kao držači sveća i baklji duž zidova, zidne lampe su ostale i dan danas popularan izbor osvetljenja. One mogu da pruže kako dekorativno tako i funkcionalno osvetljenje u bilo kom prostoru. Dostupne u širokom spektru stilova, veličina i oblika, zidne lampe mogu ,zahvaljujući bočnom osvetljenju, da istaknu neko umetničko delo i na taj način upotpune izgled dnevne sobe.

Bez obzira na to kako planirate da ih koristite, postarajte se da proučite najosnovnije činjenice pre nego što se odlučite da kupite zidnu lampu.

Odličan su način da dodate osvetljenje, a da pritom ne zauzimate dragocene površine, što ih pak čini izuzetnim za uske prostore kao što su hodnici. Zidne lampe, pored dekoracije, mogu da vam pruže fino meko svetlo kao dodatak klasičnom osvetljenju u prostoriji ili samostalno ako želite romantičnu atmosferu. U našoj ponudi se nalazi mnoštvo stilova, a na vama ostaje da izaberete dizajn koji će najbolje odgovarati uređenju vašeg prostora.

Opcije su beskonačne kad je reč o zidnim lampama, a to ih čini pogodnjim za lako uklapanje u stil i izgled koji želite.

Što se tiče najboljeg mesta  za postavljanje, svaka prostorija u domu može imati koristi od zidnih lampi, ali svakako je neophodno da tačno odredite šta je to što želite od svog osvetljenja. Odlične su kao bočno osvetljenje kod slika, kupatilskih ogledala, kao i dodatno osvetljenje u delu prostorije koja služi za čitanje, a ne poseduje sto.

Menjanje lokaciju zidne lampe nije tako lako kao što je to slučaj sa stonom lampom, pa smo se

potrudili da obezbedimo široku ponudu kvalitetnih lampi i zato smo sigurni da ćete pronaći ono što će najbolje odgovarati uređenju vašeg prostora.

Ukoliko se još niste odlučili da li želite podne, zidne ili stone lampe, pogledajte još i našu ponudu podnih i stonih lampi: Podne lampe, Stone lampe.

NEKI OD PROIZVODA IZ KATEGORIJE ZIDNE LAMPE
[lee_products type="recent_product" style="carousel" columns_number="5" cat="683" is_ajax="yes"]